Rreth Nesh
Ju – Ar Plast Sh.P.K i ka fillimet e saj tregtare që prej vitit 1995, me pikënisje në qytetin e Tiranës.
Veprimtaria e saj prodhuese nis në vitin 2014 nën emrin ” Ju – Ar Plast ” si një biznes i vogël familjar. Shumë shpejt falë një angazhimi serioz në vitin 2016 arriti të zgjeronte biznesin me një shumëllojshmëri te gjerë produktesh për ambalazhimin plastik duke garantuar cilësi dhe cmime konkuruese në treg.
Serioziteti, profesionalizmi dhe korrektësia në punë solli që sot të renditen si një ndër kompanitë më të mëdha në Shqipëri, për aktivitetin prodhues dhe tregtues kryesisht të qeseve plastike biodegraduese.
Eksperienca e fituar gjatë këtyre viteve, teknologjitë e reja dhe të avancuara të futura në treg kanë bërë të mundur që Ju – Ar Plast Sh.P.K të plotësoj kërkesat e konsumatorëve të tregut vendas dhe jashtë saj.

Misioni
Sjellja e një produkti të përshtatshëm për konsumatorin pa sakrifikuar cilësinë.

Vizioni
Një punë e vazhdueshme cdo ditë për të krijuar një ambjent të pastër për mjedisin duke ofruar një gamë të gjerë të qeseve plastike mbajtëse, ambalazhuese dhe biodegraduese që na bën lider në tregun lokal dhe jo vetëm.

Pse Ju – Ar Plast ?
Ju-Ar Plast është zgjedhja ideale për të gjithë bizneset që kanë në qendër të tyre vlerat kryesore si korrektësinë dhe bashkëpunimin për të arritur një produkt cilësor.