Qese me logo të Personalizuara

Qese me logo të personalizuara  me ngjyra dhe përmasa të ndryshme.

qese mbeturinash
Qese Mbeturinash

Qese marketi, fruta perime apo furra buke tepër rezistente me material biodegradues.

Qese butiku
Qese Butiku

Qese plastike butiku, me ngjyra të ndryshme dhe logo të stampura.

Qese Farmacie

Qese mbajtëse për medikamente farmaceutike, përdorim të gjerë nëpër farmaci, material biodegradues dhe jo toksik .

Qese Mbetjesh Spitalore

Thasë plastik shumë rezistente për përdorim të gjërë nëpër spitale dhe laborator analizash të riciklueshëm, të padëmshëm për ambientin, jo toksik kur digjen.

Qese Transparente

Thasë plastik shumë rezistente. Mund të përdoren për të mbeshtjellë dhe ruajtur objekte, gjithashtu përdoren për të grumbulluar mbeturinat. Të riciklueshëm, të padëmshëm për ambientin, jo toksik kur digjen.

Po kerkoni nje zgjidhje bashkekohore per ambalazhimet e produkteve tuaja ?

BASHKEPUNO

Cfarë Ju Ofrojmë

Cilësi më e lartë

Material Plastik i cilësisë më të lartë dhe i padëmshëm për shëndetin.

Skuadër e dedikuar

Ekipi jonë është i vendosur për të plotësuar kerkesat e klientëve tanë me përgjegjësinë më të madhe në kohë rekord.

Standarte të larta

Standartet e larta të punës tonë janë të prekshme në çdo produkt që ne ofrojmë ne treg, të përshtatura me standartet e Bashkimit Europian.

Kujdesemi për mjedisin

Kompania Juar Plast respekton të gjithë legjislacionin shqiptar në fuqi përsa i përket mbrojtjes së mjedisit.

Nga Ideja te Realizimi

Ju-Ar Plast Sh.P.K është kompani prodhimi, stampimi dhe tregtimi i ambalazheve plastike në tregun vendas dhe të huaj.
Ofron një shumëllojshmëri të gjerë artikujsh të ambalazhimit plastik, qese të llojeve dhe përmasave të ndryshme.

JuAr Plast i ka fillimet e saj tregtare që prej vitit 1995, me pikënisje në qytetin e Tiranës. Veprimtaria e saj prodhuese nis në vitin 2014 nën emrin ” Ju – Ar Plast ” si një biznes i vogël familjar. Shumë shpejt falë një angazhimi serioz në vitin 2016 arriti të zgjeronte biznesin me një shumëllojshmëri te gjerë produktesh për ambalazhimin plastik duke garantuar cilësi dhe cmime konkuruese në treg.

Sjellja e një produkti të përshtatshëm për konsumatorin pa sakrifikuar cilësinë.

Një punë e vazhdueshme cdo ditë për të krijuar një ambjent të pastër për mjedisin duke ofruar një gamë të gjerë të qeseve plastike mbajtëse, ambalazhuese dhe biodegraduese që na bën lider në tregun lokal dhe jo vetëm.

Ju-Ar Plast është zgjedhja ideale për të gjithë bizneset që kanë në qendër të tyre vlerat kryesore si korrektësinë dhe bashkëpunimin për të arritur një produkt cilësor.

Bashkëpunëtorët Tanë