75x100cm
10 fije
120 lt

55x75cm
10 fije
75 lt

90x120cm
10 fije
150 lt

50x60cm
10 fije
35 lt

90x120cm
10 fije
170 lt

75x100cm
10 fije
120 lt

55x75cm
10 fije
75 lt

50x60cm
10 fije
35 lt

100x120cm
20 fije
200 lt

45x55cm
100 fije
30 lt

Logon tuaj, përmasat që dëshironi dhe llojet e qeseve që ju zgjidhni.

Logon tuaj, përmasat që dëshironi dhe llojet e qeseve që ju zgjidhni.

26x48cm
30x54cm
20x35cm
24x44cm

Përmasa sipas dëshirës

20x35cm
24x44cm
26x48cm
30x55cm
32x62cm

25x35cm 32x42cm

35x46cm 40x51cm 52x63cm

Përmasa sipas dëshirës

Përmasa sipas dëshirës

18x29cm 23x36cm

Qese për ambalazhimin e akullit, cilesia e pastër, material i padëmshëm për shëndetin.

Qese mbajtëse për medikamente farmaceutike, përdorim të gjerë nëpër farmaci.

Bobina për ambalazhimin e rregullt të tapeteve dhe produkteve të lavanterisë.

34 x 45
42 x 53
50 x 60

Thasë për ambalazhime. Përmasa të ndryshme, materiale 100% të riciklueshme.

Thasë për gëlqere të dimensioneve të ndryshme, rezistente dhe elastike.

Qese për ambalazhimin e kripës, kundra lageshtirës dhe me logot e kërkuara nga ju.

Qese fidani, rezistente ndaj diellit, ujit dhe të ftohtit, garanci mbi 2 vite përdorimi.

20×35
24×41
26×48
30×52
34×64
47×83
48×85
49×90
54×90

Përmasa sipas dëshirës