juar.plast@gmail.com
 • Kompani Prodhimi

  Shitje Qese Plastike Biodegraduese

 • Orari

  08:00 - 16:00

 • Telefon

  +35569 378 8444
  info@juarplast.al

 • Kompani Prodhimi

  Shitje Qese Plastike Biodegraduese

 • Orari

  08:00 - 16:00

 • Telefon

  +35569 378 8444
  info@juarplast.al

Qese me logo te personalizuar

qese me logo

Kompania Ju-Ar Plast Sh.P.K prodhon dhe stampon qese me logo dhe amballazhe plastike te ndryshme. Qeset me logo mund te prodhohen me material te paster ( Markete ) ose me riciklim ( cmim me i ulet ). Sasia minimale per porosi qese plastike me logo te personalizuar eshte 300kg per permase. Qeset mund te jene me doreze ose pa doreze. Gjatesia maksimale e qeses qe ofrojme eshte 84cm. Cdo qese me logo eshte ne perputhje me te gjitha ligjet e kerkuara nga shteti Shqiptare. Me poshte do te shihni disa prej punimeve tona.

Qese plastike me logo Coop Selita

 

 

 

Qese plastike me logo “Euro1”

 

 

 

 

Qese plastike me logo “American fitness”

 

All Rights Reserved © Planet APP