juar.plast@gmail.com
 • Kompani Prodhimi

  Shitje Qese Plastike Biodegraduese

 • Orari

  08:00 - 16:00

 • Telefon

  +35569 378 8444
  info@juarplast.al

 • Kompani Prodhimi

  Shitje Qese Plastike Biodegraduese

 • Orari

  08:00 - 16:00

 • Telefon

  +35569 378 8444
  info@juarplast.al

Qese Marketi

Qese Marketi

Qese Marketi cilesia e pare e prodhuar me polietilen te paster. Eshte e bardhe e forte, shume Elastike, me shume shkelqim dhe hapet lehtesisht! Porosia mund te behet nga cdo qytet i Shqiperise. Koha e mberritjes se mallit eshte 12 ore deri ne 48 ore nga momenti qe porosisni.

Per qese marketi me logo shikoni artikullin ne vazhdim
Qese marketi me logo

All Rights Reserved © Planet APP