Qese me logo te personalizuara

Qese plastike të personalizuara me logon tuaj të biznesit, në ngjyra dhe përmasa të ndryshme.

Qese Transparente

Qese marketi, fruta perime apo furra buke tepër rezistente me material biodegradues.

Qese Marketi
Qese Marketi

Qese marketi rezistente ndaj peshave të rënda, cilësore dhe pa aromë, material biodegradues.

Qese Butiku

Qese  butiku, me ngjyra të ndryshme dhe logo të stampura.

Qese Mbeturinash

Thasë plastik shumë rezistente për përdorim të gjërë nëpër spitale dhe laborator analizash të riciklueshëm, të padëmshëm për ambientin, jo toksik kur digjen.

Qese Paketimi

Thasë plastik shumë rezistente. Mund të përdoren për të mbeshtjellë dhe ruajtur objekte, gjithashtu përdoren për të grumbulluar mbeturinat. Të riciklueshëm, të padëmshëm për ambientin, jo toksik kur digjen.

Qese Akulli

Qese plastike për ambalazhimin e akullit, cilesia e pastër, material i padëmshëm për shëndetin.

Qese Farmacie

Qese mbajtëse për medikamente farmaceutike, përdorim të gjerë nëpër farmaci, material biodegradues dhe jo toksik.

Qese për mbetje spitalore

Thasë plastik shumë rezistente për përdorim të gjerë nëpër spitale dhe laborator analizash të riciklueshëm, të padëmshëm për ambientin, jo toksik kur digjen.

Qese Lavanterie dhe tapete

Bobina për ambalazhimin e rregullt të tapeteve dhe produkteve të lavanterisë.

Qese për pastiçeri

Qese mbajtëse transparente me cilësinë më të mirë për mbajtjen e kutive të ëmbelsirave të ndryshme, me logo të personalizuara.

Thasë të përmasave të ndryshme

Thasë për ambalazhime. Përmasa të ndryshme, materiale 100% të riciklueshme.

Thasë Gëlqereje

Thasë për gëlqere të dimensioneve të ndryshme, rezistente dhe elastike.

Qese Kripe

Qese për amballazhimin e kripës, kundra lageshtirës dhe me logot e kërkuara nga ju.

Qese Fidanësh

Qese fidani, rezistente ndaj diellit, ujit dhe të ftohtit, garanci mbi 2 vite përdorimi.

Qese të riciklueshme

Qese  me material të ricikluar biodegraduese, të forta dhe elastike. Përdorim gjeresisht për fruta perime, pjesë këmbimi, material ndërtimi me ngjyra dhe përmasa të ndryshme.